Du är här:

15:e upplagan av Viken Hickory Open

I söndags den 4 september spelades 15:e upplagan av Viken Hickory Open på linksen i Viken. Drygt 30 spelare fick uppleva en fantastisk sensommardag i flödande sol och nästan ingen vind. Under dessa gynnsamma yttre förhållanden förväntades att någon av de duktigaste deltagarna skulle gå under banans par, dvs 68 slag, Så blev dock inte fallet utan Ronnie Lindeskov, pro på Barsebäck, fick vinna på måttliga 72 slag brutto.

Martin Mueller var den som skrällde mest med 60 slag och vinnare i netto-klassen. Micke Martinsson, gammal HGH-medlem, fick äntligen till det på Viken och blev 2:a med samma score som 3:an Jonas Fack på 73 slag.
Tvåa netto blev Tomas Tedvik, även han HGH:are, och trea blev Hans Hallén.

Efter nio hål serverades kaffe och fläta och efter avslutad rond blev det korv med bröd och drycker i forma av öl och vatten. TEMPO i Viken hade sponsrat med kexchoklad och bananer till alla deltagare.

Markservicen sköttes förtjänstfullt av Cilla med glada tillrop (skall) av Börje.

Vinnare brutto Ronnie Lindeskov