Du är här:

KM och säsongsavslutning

Rekordnärvaro å saisonsavslutningen!

Efter årets avslutande KM i vackert höstväder å linksen i Viken samlades hela 34 medlemmar inkl. resp. vid saisonens grand final å Hamnkrogen i Höganäs.

Följandes, efter ett inledande Captain´s speech och (numera) sedvanligt hickory-leve (hick hick hurra), intogs en smakrik trerätters, interfolierad med prisutdelningar för KM och årets Kjell Lundberg Memorial Matchplay. Kvällens prisbord bjöd på en icke obetydlig innovation: Skotskrutiga knästrumpor i trepack. I övrigt förflöt aftonen utan andra äventyrligheter än att Claes Kvist lämnade tillställningen utan sin gästrumsgäst Johan Lindeberg, vilket ledde till ett kortare (dock högst civiliserat) ordbyte med Cilla Onell i gråtaxin (från Gråläge).

Enär även undertecknad genomlidit pinsamheten av att glömma en medresenär i samband med hickorysällskapets festligheter, ber både Claes K och jag om ursäkt i förväg om, G-d förbjude – liknande händelser skulle inträffa i framtiden.

AE

Resultat och prisvinnare

KM

Brutto:

  1. Olle Dahlgren, 73
  2. Henrik Peyron, 73
  3. Martin Mueller, 74

Netto:

  1. Ulf Jagaeus, 69
  2. Johan Lindeberg, 69
  3. Stefan Kjell, 71

Kjell Lundberg Memorial Matchplay

Walter Hagen (vinnarsidan)

  1. Henrik Peyron
  2. Claes Kvist

Bobby Jones (andra sidan)

  1. Jonas Fack
  2. Lars Nyström