Du är här:

Southern Hickory Tour 2018 avgjord

Premiäråret för ”Southern Hickory Tour” är slut. Det var tio deltävlingar och en final inplanerade i kalendern – dessvärre fick Österlens hickorytävling på Djupadal ställas in pga för få anmälda. Övriga deltävlingar och final har lockat mellan 17 och 44 tävlande, vilket ger ett snittdeltagande på 29 spelare per tävling. Totalt har vi haft 285 starter av ca 135 unika spelare. Även om det finns förbättringspotential får premiäråret betraktas som lyckat!

Vi har haft förmånen att spela fantastiska banor i Skåne, sannolikt bland det bäst som Sverige kan uppbåda för hickoryspel. Tre av banorna är dessutom de tre Sverige har representerade på listan ”True Links Courses in the World”.

Efter de tio spelade tävlingarna fastställdes en Order-of-Merit som var spännande in i det sista – det var jämnt mellan etta och två respektive tre och fyra i båda klasserna!