Du är här:

Rya vann året upplaga av foursomematcherna

Söndag 3 oktober 2021. Mulet, men behagligt golfväder med svag brist och plus femton. Som vanligt handlar det om foursome med stymie och Sunningdale. Det brukar locka till skratt, överraskningar och en match som varar ända fram till sista hålet. Banan som vanligt i fin form, men med provisoriska greener på sjunde och nionde på grund av ombyggnad av greenområdena. Grattis Rya – två bra hål som nu blir ännu vassare, vad man kan se!

Trots att Magnus Sunesson är med och toppar laget för HGH lyckas inte vikenspelarna denna gång, den åttonde i ordningen, behålla vandringspriset. Stort grattis igen till Rya som verkligen har utvecklats till en hickoryklubb av rang! Rya vann 2 matcher, HGH vann 1 match och 1 match slutade A/S.

Resultat

Anders Bergh/Bo Matson –
Palle Lundeberg/Per Levin –
Micke Martinsson/Dean Vikman –
Erik Johansson/David Johansson –
Bengt Gustafson/Micke Lindman 1/0
Richard Steinert/ Hans Hallén 1/0
Jonas Fack/Martin Mueller A/S
Magnus Sunesson/Stefan Kjell 1/2

Sedan starten 2014 har nu lagen varder tre vinster och två oavgjorda.

Stående: D Vikman, P Lundeberg, M Lindman, D Johansson, A Bergh, B Matson J Fack, P Levin, E Johansson, M Martinsson, M Mueller, S Kjell, M Sunesson.

Sittande: R Steinert, H Hallén, B Gustafson