Du är här:

Oavgjort i matchen mot Rya

Ösregn lyckades inte sänka spelarnas humör under den årliga matchen mot Rya

Årets foursomematch mot Rya den 5 september 2020 var den sjunde i ordningen och slutade i solsken trots att en häftig regnskur från väster fick spelarna att huka bakom bagar och paraplyer. Laget från HGH, åderlåtet på grund av att flera goda spelare spelade tävling på Öland, kunde trots detta uppamma tillräcklig glöd för att dela matchen med de goda hickorygolfarna från Rya.

Från Rya deltog David Johansson och Kekke Peterson, Eric Johansson och Christer Ekdahl, Patrik Bäckbom och Bo Matson samt Per Levin och Ulf Jerlebo. För HGK spelade Henrik Peyron och Janne Mueller, Richard Steinert och Lars Nyström, Martin Mueller och Anders Engström samt Ove Stenbeck och Claes Kvist.

I flödande sol och med väl tilltagna coronavstånd bjöd HGH efter matchen på lättöl med fralla och bulle från Konditori Öresund, och Ryas lagledare Ulf Jerlebo hälsade till sist välkommen till 2021 års upplaga som spelas på Rya.