Du är här:

Avslutning Årets tisd/lördagsgolf

Hickory Vänner

Vi var fjorton som samlades till avslutningstävlingen idag, varav tre som inte var kvalificerade till ”årstävlingen”, men väl dagens tävling.

Den som bäst behärskade denna härliga, men blåsiga, höstdag var Henrik P tätt följd av Jonas F och Martin M. Jonas var inte kvalificerad till årstävlingen så det blev Stefan K som intog tredje platsen där. Nämnas bör att en storsint Henrik skänkte sitt förstapris, en bautastor flaska Amarone, till ”årets huvudsponsor ‘Wiveca (snyggt Henrik, det skulle aaaaaldrig jag gjort).

Tack alla och ett speciellt tack till vår Captain som dagen till ära skötte markservicen.

Det är många som varit med under året och tyckt att det varit trevligt att träffas under veckan och spela. Vi har varit 30 medlemmar och 3 gäster som under året tillsammans har spelat nästan 200 golfrundor. Det gemensamma beslutet blev också att vi kör även nästa år. Stefan Kjell och undertecknad övertar ansvaret och vi kommer att komma tillbaka med statuterna som gäller för 2017 års tävlingssäsong i sinom tid. Hoppas det blir ännu fler som kommer tisdag och lördag.

Ha en bra höst och vinter så ses vi, om inte förr, på Vikens Links till våren

Festkommittén

gm Martin Mueller