Du är här:

Colonel Bogey 2024 – en blåsig historia

2024 års Colonel Bogey blev en blåsig historia 

 

Årets version av bogeytävlingen Colonel Bogey började med att vi fick konkurrens om Linksen med en familjetävling som gjorde att det krävdes extra tålamod. Första 9 hålen tog 2 timmar å inget vi är vana vid i våra tävlingar. Sämst tålamod hade gubbarna i fest kommitten som gick i samma boll och som insåg direkt att här gäller det att smita ut på 4:an om det skall bli någon fest efteråt 😉.  Kanske inte enligt regelboken men blir en rätt kul grej och nog något många som kommer att komma ihåg (men inte ta efter ger TL mer gråa hår) 

Att spela banan med västlig vind 15 m/s och mer i byarna kan få en liten fade att liknas vid en grov slice och många fick slita för att få ihop scoren. Bästa av alla klarade Martin Mueller denna uppgiften. Martin som ende spelare med röda siffror noterades för -1 vilket är ett bättre än HCP övriga hamnade på plussidan dvs över sin hcp. Trion Bengt Gustafson, Mikael Lindman och Jan Mueller kom näst därefter på +2

I Halvtid bjöds det på Kaffe och mycket goda kanelbullar som Anita och Birgitta fixat åt oss alltid lika uppskattat och ger extra kraft att ta sig an sista nio.

Efter tävlingen så tog sommarfesten vid. Festkommiten hade bokat och WBS lokal och grillbricka från Ilfaro: Stefan och Martin såg till att godsakerna blev grillade, Cilla, Anita mfl såg till allt flöt på i köket.

Vid prisutdelningen så berättade Uffe och Birgitta om bakgrunden till tävlingen och delade ut Pokalen till Martin Mueller sedan fortsatte festen … 

 

Stort tack till alla som hjälpt till /TL