Hickory Goffers

of Helsingborg

scorekort 6 tum scorekort utsidan

(Bild scorekort, fram- och baksida)

Läs mer...

Policy Hickory Goffers of Helsingborg gällande golfklubbor

HGH är en förening med syfte att samla historieintresserade golfare kring intresset av samlande och spel med antika golfklubbor med träskaft, precis som beskrivet i föreningens stadgar, 2§ (se nedan).

Läs mer...

98 år efter födelsen på Lerberget har golflegenden Johny Andersson gått bort. Alla i HGH känner väl vid det här laget till att Johnys framgångsrika och ovanligt långa golfkarriär inleddes med några hickoryår som caddie på Viken i slutet av 1920-talet. Därför blev han något av en centralgestalt i vår bok Golfbanan i Viken och av den orsaken tycker vi att nedanstående minnesord avsedda för HD också platsar på vår egen hemsida.

Läs mer...

BGCS English Hickory Championship meeting oktober 2019

Äntligen oktober och dags att åka över till England igen och mäta våra krafter med övriga BGCS medlemmar på den lika utmanande och underbara Rye-banan. Då 2019 även är ett Grail-år och match mot USA i Texas under andra halvan av oktober så var en del av våra svenska medlemmar tvingade att välja bort English Hickory vilket gjorde att vi ‘bara’ var 9 svenskar som hade anmält oss till mästerskapet. Dock, som vi själva konstaterade, det är inte kvantitet som alltid räknas utan kvalitet….

Läs mer...

Nyheter/arkiv